Bonus

Søndagens Bonus portugiser på BN…

Der vil nok være nogen der ikke er enige i redaktionens bedømmelse af det valgte opgør, men vi har helt klart en fidus til det undertippede mandskab, da form helt klart også har noget at sige.

Guimaraes – Maritimo = X2 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Guimaraes havde en god form lige efter genstarten og lå og kæmpede med om en af de sjove placeringer. Men et formdyk og nogle tabte kampe, betyder at de nu ikke længere kan nå det.

Så om de allerede har taget badetøflerne på er svært at sige – men de kan ikke slutte sæsonen af med at vise sine fans sin taknemmelighed for støtten gennem sæsonen – for der er ingen fans på lægterne. Vi tror at Guimaraes har sluppet og fundet sig til rette i liggestolene.

*

Maritimo har reddet sig ud af en situation der så tæt på håbløs ud. Fra at have haft en færfærdelig form og efter at have ligget og rodet med nedryknings spøgelset, så er Maritimo nærmest blevet forvandlet under pausen – for nu er det et helt andet mandskab.

4 sejre i de seneste 6 kampe er helt unikt for Maritimo i denne sæson, som plejer at overleve via hjemmebanen. Men efter pausen har de vundet over hold som Benfica hjemme og Boavista og Santa Clara ude. SÅ ingen tvivl om, at de har løftet sig i pausen. Vi er ret overbeviste om, at de ikke stopper op i dag. og henter mindst det ene point.

Guimaraes – Maritimo = X2 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top