Nyhed

Søndagens Bonus Julegave fra BettingNews…

En af denne sæsons store overraskelser i den engelske Premier League, har vi igen valgt at have et positiv syn på i dagens opgør. Selv om det er på udebane tror vi, at med en gardering er der et sikkert spil i kategorien “Bonus”.

Norwich – Sheffield Utd. = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Julebonus at spille for…

Norwich ligger på næst sidste pladsen, med 3 point mere end bundholdet fra Watford. 14 kampe og en score på 15-30 svarer til ca. 1-2 i hver kamp. Faktisk også et muligt resultat af dette opgør. Ud af de 11 point Norwich trods alt har hentet, så er de 7 kommet hjemme foran egne fans.

Man slog godt nok Manchester City i September måned og har fået en remis mod Arsenal – men man tabte også for kort tid siden hjemme til bundholdet fra Watford. Nej vi tror ikke på en hjemmesejr og vi tror heller ikke på, at Norwich overlever rækken efter denne sæson.

*

Sheffield Utd har været en af de positive overraskelser i Premier League og ligger som nr. 7 og blander sig med hold som Arsenal. Tottenham og Manchester Utd. Det var der vist ikke så mange der havde regnet med.

2 af nederlagene har været til hhv. Liverpool og Leicester, som er i den absolutte top. Det kan man bestemt ikke anklage dagens hjemmehold for at være – tvært imod. Så vi er da overbeviste om, at Sheffield Utd. mindst tager det ene point – men en sejr vil bestemt ikke overaske os – på ex.vis 2-1.

Norwich – Sheffield Utd. = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets Højeste Julebonus at spille for…

To Top