Nyhed

Søndagens “Bonus” frækkert fra panelet…

Der spilles flere “Topkampe” i dag flere steder i europa og hvem skal ikke følge City vs Arsenal – men også i den hjemlige liga kommer der knald på, for her spilles det lokalopgør, som betragtes som “Opgøret”.

Vi skal nok forvente et eller andet efterspil, for det er næsten sikkert når disse 2 hold mødes, at der har været episoder som ikke har ret meget med fodbold at gøre – men vi beskæftiger os med selve kampen.

FC København – Brøndby IF = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice på markedet…

FC København har virkelig været en skuffende oplevelse i år. Hvor de sidste år bare trumlede afsted og der var ingen der kunne røre dem, har de i år nok mest af alt mindet lidt om et oprykkerhold i perioder af sæsonen. kun i Europa har det fungeret for dem endt til nu.

Hjemme i Telia Parken har de normalt en skræmmende god statistik og alle frygter at gæste den bane da det som regel betyder at man får 0 point med hjem, men i år er tæt på halvdelen rejst hjem fra parken med point på kontoen.

Selvom formen på hjemmebane er blevet bedre og man har hentet 4 sejre på stribe på i Parken, er der langt til den kendte styrke og stabilitet, og i kampen mod FCM var man heldig at vinde 4-3.

Nu har Fck lige spillet EL og rotere derfor lidt rundt på nogle pladser. for det er kun 3 dage siden man sidst var i aktion. Det kan meget let give lidt ustabilitet på et hold, der kun lige er ved at finde rytmen.

*

Brøndby IFer førerhold lige nu og topmotiveret. Efter en lidt sløv start på udebane ser man ligesom Fck, ud til at have fundet rytmen.

Brøndby IF har over de sidste 5 kampe ligaens 2. bedste udebane form, kun overgået af et velspillende Fcm hold. Man har en Målscore på 4:4 og en opadgående formkurve.

Vi øjner gode chancer på at Fck ikke tager alle 3 point i dag i dette højspændte arvefjende opgør, mellem to mandskaber der ikke vil give sig en tomme.

FC København – Brøndby IF = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice på markedet…

To Top