Bonus

Søndagens Bonus fra Spaniens La Liga 2…

Vi fortsætter i Spanien, hvor det er den næstbedste række der lægger kamp til dagens Bonus anbefaling. Der er her talt om 2 klubber der begge kommer fra steder i Spanien, hvor danskerne elsker at holde ferie. Det er nemlig hold fra hhv. Gran Canaria og Mallorca.

Mallorca – Las Palmas = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Mallorca er som de fleste Ø-hold stærke hjemme på øen og ofte mere udfordret på fastlandet. Men i denne sæson har de igen vist stor styrke på deres noget slidte turist stadion. For det er lige før der er flere turister til deres hjemmekampe end øboere. De tabte dog den seneste hjemmekamp, men det ser vi som en enlig svale.

Mallorca scorede ellers 2 gange, men defensiven havde ikke en af deres bedste dage og lukkede et mere ind, end de selv scorede. Det er vi ret sikre på er rettet op til i dag og desuden har dagens gæster slet ikke samme udebanestyrke som Fuenlabrada. Både spillested, form og styrke får os til at tro på hjemmeholdet.

*

Las Palmas er fra Gran Canaria og holder til i hovedbyen Las Palmas. Også de er bedst på hjemmebane og knapt så stærke når de er væk fra øen. De har da heller ikke triumferet en eneste gang på fremmed græs i denne sæson indtil videre. Men har dog hentet 6 gange remis i 10 forsøg.

Men ud over de ringe kvaliteter på udebane, har de heller ikke formen med sig. De ligger da også i den tunge ende af tabellen, uden dog at være i fare for at ryge ud. Med 22 runder tilbage skal der noget af en slutspurt til, hvis de skal have nogen former for tro på succes i denne sæson.

Mallorca – Las Palmas = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top