Nyhed

Søndagens “Bonus” fra Spanien…

Som overskriften indikerer er også denne anbefaling hentet i det varme Spanien og det valgte opgør er endnu et fra den næstbedste række La Liga 2, hvor gæsterne er tæt på det utænkelige.

Albacete – Barcelona B = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream og Odds…

Albacete virker til forlængst at have lagt støvlerne på hylden og taget de berømte badetøfler på. Da holdet hverken kunne rykke op eller ned, var det ligesom om, at de gik i feriemode og sluttede med at spille.

For de seneste runder har resultaterne godt nok været sløve og det ha været mod hold, som de normalt ville have slået, hvis de bare havde taget en smule motivation med ind på banen. Det bliver samme sang i dag,

*

Barcelona B er helt klart motiveret, for de ligger til det helt utænkelige scenarie – nemlig risikoen for nedrykning til glemslen. Så der kræves en sejr i dag og så kan de alligevel ikke selv afgøre det.

De seneste 2 kampe har de vundet, efter en ellers skrækkelig sæson og mon ikke de stiller i stærkeste opstilling og henter de 3 point, som de har brug for og så må de se om det er nok. Vi er ikke i tvivl om udfaldet her.

Albacete – Barcelona B = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream og Odds…

To Top