Bonus

Søndagens Bonus fra Hollands Æresdivision…

Så tager vi fat på toppen af hollandsk fodbold, hvor de 2 af de helt store mandskaber i dag tørner sammen. Det er en af klassikkerne i Holland, men politiet for det noget nemmere i dag – da der ikke lukkes tilskuere ind. Men det bliver kampen ikke mindre spændende af.

Ajax – Feyenoord = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

Ajax er igen i denne sæson bejler til mesterskabet, som de nærmest traditionelt er. Men i denne sæson er toppen så tæt, at en lille fejl i en kamp og pointtab, kan betyde at det enkelte mandskab ryger flere pladser ned i tabellen. Vi er nået til den 17. runde ud af 34, så det er den sidste i den første halvdel af sæsonen.

Det virker som om formen er helt i top igen, efter en mindre god periode. Senest slog de Twente på udebane med 3-1 og vi ved at de hjemme i Amsterdam, er en kende stærkere. Vi er sikre på, at de også ligger nr. 1 efter dette opgør.

*

Feyenoord presser på for at holde trit i toppen og det er indtil videre gået ganske glimrende. For Feyenoord er en del af den gruppe som ligger meget tæt i toppen af Æresdivisionen, hvor der kun kun er meget få point der skiller 4-5 hold fra hinanden. Feyenoord er i en godkendt form og har startet det nye år godt.

Begge kampe i 2021 er vundet og det betyder at Feyenoord har lagt sig lige i bagdelen på Ajax og indtager 2. pladsen. Dog med 3 point mindre. Vi er sikre på, at Feyenoord igen vil blive sat bagud i forhold til hjemmeholdet og være bagud med 6 point, efter dette opgør.

Ajax – Feyenoord = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

To Top