Bonus

Søndagens Bonus fra franske Ligue 1…

I dette franske opgør har vi fundet 2 mandskaber der skal mødes, hvis form og opsatte forventninger, ikke har ramt dem begge lige godt. Hjemmeholdet har overrasket positivt, men dagens gæster har fået rynker i panden og måske en snarlig trænerfyring er under opsejling.

Monaco – Bordeaux = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Monaco har stadig et stykke op til den styrke de havde for nogle sæsoner siden, hvor de dystede med PSG om mesterskabet og de andre trofæer. Men det gik fælt den forkerte vej for nogle sæsoner siden og de har aldrig rigtigt kunne komme tilbage på samme niveau. Der har dog været en bedre sæsonstart i år end de seneste par sæsoner og det kunne virke som om, at Monaco rent faktisk er blevet et bedre fodboldhold. 11 point efter 8 kampe er ikke noget at prale af, men det har dog placeret dem i midten af rækken som nr. 8.

Formen er faktisk OK, med tanke på at de også deltager i EL, hvor de er kommet godt fra land. Hjemmebane styrken er måske ikke helt hvor den skal være, men vi vurderer at den nuværende form, kontra dagens gæster ditto – kan Monaco slå dem både på ude- som hjemmebane. Monaco har ikke tabt hjemme til Bordeaux i flere sæsoner og gør det heller ikke i dag.

*

Bordeaux har virkelig haft en skidt start på sæsonen og har kun opnået 8 point efter deres første 8 kampe. Det er kun blevet til en enkelt sejr og det var over bundholdet St. Etienne, der heller ikke har set for godt ud indtil videre. De 2 seneste kampe er dog endt remis, så det går en smule fremad, selv om det ikke har været mod nogle af de bedre hold eller hold der er på niveau med dagens hjemmehold fra Monaco. Men defensiven sejler stadigvæk.

Bordeaux er det hold der har lukket næstflest mål ind (17) i deres 8 kampe. Det er et snit på lidt over 2 pr. kamp og hvis man ikke selv kan score 3, så sætter man point til. Bordeaux har lukket mål ind i hver eneste af deres 8 kampe. Så ingen tvivl om, at defensiven er deres akilleshæl i denne sæson og hvis den ikke bliver bedre, så vil Bordeaux skulle se efter nedrykningsstregen det meste af sæsonen. Før denne runde var der kun 1 point ned til holdet lige under stregen. Vi tror bare ikke at det vil lykkedes for Bordeaux at få noget med hjem overhovedet.

Monaco – Bordeaux = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top