Nyhed

Søndagens “Bonus” fra Frankrig…

Vi har fundet endnu et opgør frem fra den bedste franske række Ligue 1, hvor vi igen har fundet 2 hold der bestemt har noget at kæmpe for og det er endda i den gode ende af tabellen – så der er lagt op til en tæt dyst.

Nice – Montpellier = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Nice ligger med 47 point, kun 1 point fra den sidste af de pladser der giver adgang til Europa. At man ligger udenfor “zonen”, skyldes netop deltagelsen i EL, som har tærret enormt på mandskabet i den periode hvor de var med.

Hjemmebanen Allianz Riviera er måske ikke et fort, men de er stadig meget kompetente når de spiller hjemme foran egne fans. Så både motivation og hjemmepublikummet skal nok løfte dem frem til endnu en sejr.

*

Montpellier ligger med 46 point på pladsen lige efter hjemmeholdet, så de kan også med en sejr snuppe den sidste af de sjove pladser. Selv om formen ikke har været prangende, så ligger man ikke så tæt på toppen, hvis man ikke kan noget med en bold.

På udebane har de faktisk gjort det tilfredsstillende og mange hold har haft deres hyr med Montpellier som gæster. Dog plejer Nice at have ganske godt styr på Montpellier, når der er på besøg på Allianz Riviera i Nice – det vil de også have i dag.

Nice – Montpellier = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top