Nyhed

Søndagens “Bonus” fra Expertgruppen…

Også den italienske Serie B har kampe på programmet i denne weekend, da det kun er Serie A der er lukket ned, på grund af VM-kvalen. Men her er også flere gode kampe at spille og vi har valgt denne.

Frosinone – Cittadella = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får de bedste Odds på de italienske kampe…

Frosinone vil i denne sæson spille i toppen af Serie B og startede da også med sejr på udebane på 2-0 i den første runde. Men både optakts fasen og pokalen er gået fornuftigt og man har endda kun været på udebane.

Udinese var dog en tand for svær i pokalen, hvor man kun tabte med 2-3 på udebane. Så formen er hvor den skal være til Serie B og holdet er hjemme på Stadio Matusa i vante omgivelser, hvor de altid er rigtig svære at byde op til dans.

*

Cittadella har faktisk aldrig vundet over Frosinone nogensinde, siden de mødte hinanden i Serie B for første gang i 2009. 4 nederlag og 6 gange remis er det blevet til og det kunne godt lægge op til endnu en remis.

Cittadella har også en god form og er også kommet fint fra land med en forventet hjemmesejr over Ascoli på 3-2. De var endda bagud, men fik så tilrettet spillet og endte med en sejr.

Men defensivt er der en del at rette op på og med det pres vi forventer der kommer fra Frosinone i dette opgør, så mener vi ikke at Cittadella er klar nok til, at få point med hjem fra Stadio Matusa.

Endnu engang vil Cittadella have spillet mod Frosinone og endnu engang må de konstatere, at de aldrig har vundet over dem trods 11 forsøg.

Frosinone – Cittadella = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får de bedste Odds på de italienske kampe…

To Top