Bonus

Søndagens Bonus fra Espania’s La Liga 2…

Der er dømt næsten topkamp i den næstbedste spanske række La Liga 2 og vi er da også overbevist om, at det bliver en seværdig kamp. Men trods at begge hold ligger med i toppen, så er og bliver hjemmeholdet helt klart vores favorit i dag.

Espanyol – Gijon = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Espanyol er med helt i toppen af La Liga 2. Det er kun Mallorca der lige har været en tand bedre med 2 point mere, efter de første 15 runder. Men så længe Espanyol kan holde sig som nr. 2 er det fint, For det er nr. 1 og 2 der ryger direkte op i La Liga. Hjemme har de været præcis så stærke som vi forventede.

8 kampe har givet 1 nederlag, 1 gang remis og 6 sejre. Scoreren hedder 13-3, så de giver ikke meget plads til modstanderne. I 5 af de 8 kampe har Espanyol scoret mindst 2 mål – så man skal ikke sove i timen som gæstende hold på RCDE Stadium i Barcelona. 

Selv om dagens gæster bestemt også er med og kompetente, så er Espanyol på det her niveau når de spiller hjemme – et niveau over de andre hold. Det bliver nok ikke en målfest, men en hjemmesejr er vi ikke i tvivl om, med tanke på gæsternes formåen på fremmed græs. 

*

Gijon er stort set lige så stærke hjemme som Espanyol og er da også besejrede på eget græstæppe indtil videre i denne sæson. Men på udebane ser det ikke ud på helt samme måde. Her har man tabt hver 2. kamp. Ud af 8 udekampe er de 4 tabt.

Der er så også kommet 3 sejre på kontoen på fremmed græs, men det har været mod hold der slet ikke har samme styrke hjemme som Espanyol. Men det er et stykke tid siden, for formen hos Gijon har været dalende. Det gælder både hjemme og ude. Så med tanke på en dalende form, på udebane mod et så stærkt hjemmehold – så tror vi bare ikke på Gijon i dag.

Espanyol – Gijon = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top