Nyhed

Søndagens “Bonus” fra England…

Vi har set fem til dette opgør fra den engelske Premier League et par uger, da de var spændte på hvad odds’et ville blive. Vi spiller jo ikke under 1,40 – så vi er noget overraskede over at det faktisk er rimeligt godt.

Manchester City – Chelsea = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den NYe Bookie med den Høje Startbonus…

Manchester City er forrygende i denne sæson og har en trup med stort set to Premier League mandskaber. Så selvom der er en del skader i Guardiolas trup, er der masser af kompetente afløsere.

Manchester har sat point til i den første hjemmekamp på Etihad Stadium i denne sæson. Det var til Everton. Siden denne kamp har de ikke fået krøllet så meget som et hårstrå hjemme på Etihad Stadium og vundet alt.

På udebane har de tabt en kamp og spillet 2 gange remis, efter 14 kampe – så Manchester City er efter engelske forhold i denne sæson, fra en helt anden planet. Chelsea får en minderig oplevelse – men uden point og med mindst 2 måls nederlag.

*

Chelsea og Conte gør det bestemt også hæderligt, men kan slet ikke leve op til sidste sæsons flotte præstation og mesterskab. Formen er så også begyndt at halte en smule på det sidste, især på udebane.

Kun 2 sejre i deres 10 seneste kampe på fremmed græs. De seneste 3 kampe er tabt – godt nok til gode hold som Arsenal og Manchester United. Men også Watford formåede at drille Conte og Co, med en sejr  på hele 4-1.

At tror at både form og evner har rejst sig i denne periode hvor der spilles mange kampe, tror vi ikke på her på redaktionen. De vil selvfølgelig være klar og bide fra sig – men vi levner dem ikke mange chancer i denne omgang.

Manchester City – Chelsea = 1 = Odds 1,50
Spillet hos den NYe Bookie med den Høje Startbonus…

To Top