Bonus

Søndagens Bonus fra Eliteserien…

Dagens bonus er hentet i den norske Eliteserie og er nok mellem de 2 bedste mandskaber i denne sæson, selv om gæsterne ikke helt har levet op til den ellers forventede favoritværdighed. Men i denne sæson har slet ikke kunnet følge med hjemmeholdet.

Bodø/Glimt – Rosenborg = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Bodø/Glimt har allerede vundet mesterskabet i denne sæson, med en suveræn føring ned til nr. 2 og 3 i tabellen. Hele 18 point har Bodø/Glimt ned til Molde på 2. pladsen med kun 5 runder tilbage. Så Bodø/Glimt har været helt suveræne i denne sæson. Selv om Bodø/Glimt har taget mesterskabet, så stopper de ikke op.

For en ting er sikkert – ingen hold vil tabe til Rosenborg, efter de mange år som mestre. Og Bodø/Glimt slog da også Rosenborg på deres græstæppe med 3-2 og her er de hjemme. Ingen mandskaber i denne sæson har fået så meget som et eneste point med hjem fra Aspmyra Stadion. 12 kampe har givet 12 sejre og en score på 46-8. De vinder igen i dag.

*

Rosenborg ligger kun nr. 4 indtil videre, men ligger til at kæmpe med om både 2 og 3 pladsen. Men i dag skal de bestemt ikke forvente at få point med hjem. Formen har været alt for ujævn og holdet har svært ved at finde et stabilt leje.

På udebane har de kun 5 sejre efter 12 udebane kampe. Derfor er det godt nok også svært for os at tro på, at de har en chance i dag. Det skal nok blive en målrig kamp, men at Bodø/Glimt skulle sætte point til i dag – det tror vi simpelthen ikke på. De vinder med mindst 2 mål.

Bodø/Glimt – Rosenborg = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top