Bonus

Søndagens Bonus fra Bundesligaen…

Dagens hjemmehold har fået ny luft og nyt liv i spillet og det kan ende med at sende dem så højt op ti tabellen, at de rent faktisk kan ende med en europæisk placering. Så hjemmeholdet er i den grad motiverede, men det er gæsterne også – for de er meget tæt på nedrykning.

B.M. Gladbach – Bielefeld = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

B.M. Gladbach ser ud til igen at have fundet melodien på banen og har løftet deres form betydeligt, efter en noget skidt periode. Det er en skidt periode, når man taber 7 kampe i streg og ryger ud af både den hjemlig pokal og Champions League. Men de seneste 5 kampe har budt på flere sejre og remis’er og det har løftet B.M. Gladbach tilbage på den kurs, der kan give adgang til de sjove placeringer. Men der mangler dog lige lidt endnu.

Med kun 4 runder tilbage, skal den gode form fastholdes. Man kunne se i det seneste opgør på udebane mod Hoffenheim, at B.M. Gladbach 

*

Bielefeld har kniven for struben og ligger og gnider sig op blandt de kandidater der er på vej ned i 2. Bundesliga. De kan dog stadig se sig selv på den rigtige side af stregen, men de hold der kæmpes imod har mindst en lige så god form som Bielefeld. Igennem hele sæsonen har Bielefeld har problemer med at få bolden i kassen. Kun et mandskab har scoret færre mål end Bielefeld og det er Schalke 04, som de mødte i seneste runde – en yderst vigtig kamp for Bielefeld. 

Resultatet af dette opgør mod Schalke 04, som allerede er rykket ned, endte dog med en sejr på 1-0. Men vi skulle helt hen til 2. halvleg, før Bielefeld fik hul på bylden og sikrede sig alle 3 vigtige point i bundstriden. Men da både Mainz og Hertha har spillet 2 kampe færre og kun ligger 2 point efter, så er der stadig et stort stykke arbejde der skal gøres. Selv om formen er blevet forbedret, mener vi på redaktionen at denne opgave er alt for stor for dem og de vil tabe – sikekrt med et par mål.

B.M. Gladbach – Bielefeld = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top