Bonus

Søndagens Bonus dansker på BN…

Den danske Superliga er skudt i gang og vi skal til den 2. runde i 2021. Det bliver spændende at se om, der er hold der skuffer eller overrasker positivt, vi så i hvert fald i den første runde, at der nok skal blive spændende langt hen ad vejen.

Brøndby IF – AaB = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Brøndby IF’s træner har fået forlænget sin kontrakt og det plejer at skabe ro. Ind til nu har der da også været fremgang at spore og der er kommet mere stabilitet ind på holdet. Enkelte nye spillere er kommet til og de skal nok hurtigt komme på plads. Man kunne i hvert fald se fremgangen i optaktsfasen.

Og det første opgør blev da også en succes på udebane mod FC Nordsjælland. Her rejste Brøndby hjem med en sejr på 1-0 i en velspillet kamp fra begge mandskaber. Men det var holdet fra Vestegnen der både var bedst og sejrede. Hjemme på Vestegnen bør de være en kende stærkere også uden fans på lægterne og det er vi ret overbeviste om ender med alle 3 point og en fastholdelse af 1. pladsen.

*

AaB ligner et mandskab der kommer til at slide hårdt i det i 2021. De havde i hvert fald brug for en pause, da formen lige så stille faldt mere og mere jo tættere på pausen vi kom. Men det virker ikke til at de har brugt pausen helt så konstruktivt som man sikkert havde håbet på. Alle trænings kampene blev tabt. Selv bundholdet Lyngby tabte de til hjemme.

I første runde i midtugen så vi et AaB mandskab der faktisk virkede som om de var klar fra start. De havde fuldstændigt styr på FCK og førte med 2-0 ved pausen. Men så faldt AaB sammen – som vi ofte har set før – og endte med et nederlag på 2-3 i Aalborg. I dag er de på udebane mod et sulten BIF mandskab.

Brøndby IF – AaB = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top