Nyhed

Søndagens Bonus anbefaling fra Premier League…

Hvad er bedre søndag eftermiddag og sidde og streame eller se en kamp fra Premier League – det er det redaktionen oftest bruger disse eftermiddage til. Selv om det ikke er et topopgør i dag, kan det sagtens blive ganske seværdigt.

Crystal Palace – Wolves = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger….

Crystal Palace er kommet hæderligt fra land i deres første 5 kampe og har hentet 7 point. Scoreren er dog ikke så flatterende, da den hedder 3-6, men det skyldes mest nederlaget på 04 i seneste kamp mod Tottenham på udebane. 

I dag spiller de hjemme på Selhurst Park i London og her er de stadig ubesejrede med en sejr og en remis. Her var det hold som Aston Villa og Everton de hentede point fra. Wolves har endnu ikke vist nogen styrke eller form indtil nu og derfor er vi overbeviste om, at hjemmeholdet får mindst det ene point.

*

Wolves er som skrevet står, ikke kommet særligt godt fra sæsonstart. 5 kampe, 3 point og en score på 6-10 – det ser ikke for lovende ud. Det er ikke fordi Wolves er plaget af skader – de er bare ikke bedre, selv om de stiller i stærkeste opstilling.

Wolves er heller ikke særlig glade for dagens modstandere, da de har tabt 4 af de seneste 5 indbyrdes møder. Ligeledes spiller de også med i Europa League og her koster det også kræfter. Vi tror ikke på at de får mere end højest 1 point.

Crystal Palace – Wolves = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger….

To Top