Bonus

Søndagens Bonus anbefaling fra Skotland…

Så har vi kastet os over et af de klassiske lokalopgør og her det Skotlands “Old firm” der tales om. De 2 mest vindende hold i Skotland tørner sammen i et opgør, vi på redaktionen ikke mener er særligt jævnbyrdigt i denne sæson.

Celtic – Rangers = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Celtic har i en længere årrække domineret skotsk fodbold, mens Ranger skulle samle sig op igen grundet økonomiske problemer af de større. Men i de seneste par sæsoner har Rangers igen fundet sig selv og løftet sig op i toppen. Nu er de så gået forbi Celtic, både i tabellen men også i styrke – og Celtic har ikke vundet over Rangers ved de seneste 3 møder.

De har ikke engang fået point og 2 af gangene de har tabt, har der været hjemme på Celtic Park, hvor kampen også spilles i dag. Den en gang så stærke hjemmebane, har ikke skabt problemer for dagens gæster de seneste par gange. Vi mener, at Celtic ikke er der hvor Rangers er i denne sæson og vil opleve det 3. nederlag på stribe hjemme på Celtic Park.

*

Rangers har fundet en god form i denne sæson og er stadig med i Europa League, efter de hentede en remis på 1-1 hos Slavia Prag. De ligger rigtigt langt foran i tabellen og skal nærmest stille op med 8 mand i hver kamp, hvis de ikke skal ende med mesterskabet – så de behøver faktisk ikke at vinde dette opgør – mesterskabet er stort set hjemme.

Men i sådanne opgør er æren også en stor del af kampen og vi er ret sikre på, at Rangers ikke vil sætte noget til i forhold til Celtic. En sejr i dag vil sende Rangers 23 point foran og så kan de vel godt tillade sig at “næsten” mestre. Selvtilliden er stor i denne sæson og vi tror også at sejren bliver på 2 mål eller mere.

Celtic – Rangers = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top