Nyhed

Søndagens Bonus anbefaling fra Serie A…

Dagens anden anbefaling er også hentet i Italien, men her er vi gået et niveau op og har fundet et opgør fra Serie A. Vi er noget forundret over odds’et, da vi mener at der er så stor forskel på de to mandskaber – så spillestedet ikke har så stor betydning.

Torino – Napoli = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Torino havde vi egentlig ingen forventninger til i denne sæson og det har vi faktisk stadig ikke. De er godt nok med fremme på en 8. plads, men har 9 point op til nr. 1. 

Der udover har de heller ikke rigtigt mødt nogen hold af betydning endnu og derfor er 9 point efter 6 runder heller ikke prangende. Hjemme har de slået Sassuolo og AC Milan, men de er heller ikke prangende på udebane. Til gengæld tabte de til Lecce og de er vel ikke så gode som Napoli.

*

Napoli Napoli ligger på en 4. plads, med 6 point op til Inter, som har maksimum point efter de første 6 runder. Napoli tabte bl.a ude til Juventus, efter et selvmål i overtiden.

Selv om Napoli kun spillede remis i midtugens Champions League opgør, mener vi stadig at de er et noget bedre mandskab end hjemmeholdet g vi tror ikke de laver ret mange flere fejl i denne sæson i Serie A.

Torino – Napoli = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top