Nyhed

Søndagens Bonus anbefaling fra Bundesligaen…

Der sker mange spændende ting i Hoffenheim i denne sæson og det er ikke kun pga indkøbt af Robert Skov. Vi er slet ikke i tvivl om, at Hoffenheim vil være et af de toneangivende mandskaber i næste sæsons udgave af Bundesligaen – denne bruges til at bygge holdet op.

Hoffenheim – Mainz = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Hoffenheim er inde i en god stime, med 6 sejre i streg, hvoraf den ene var et pokalopgør. Placeringen hedder en 5. plads, men der er kun 1 point op til RB Leipzig på 2. pladsen og 5 point op til B.M. Gladbach i toppen.

Så det har været en godkendt start indtil videre og Robert Skov har da også fået sat det første mål ind. Om han scorer i dag vides ikke, men om Hoffenheim vinder for 7. gang i streg – er vi ikke i tvivl om.

*

Mainz er noget mere udfordret og med kun 3 sejre og 8 nederlag, ser fremtiden noget presset ud. Men hvor det ser rigtigt skidt ud er i forsvaret. De har allerede lukket 30 mål ind og er det forsvar der har lukket flest ind.

Selv om hjemmeholdet ikke er det mest scorerende, så vil det være nam-nam for Hoffenheim i dag. 21 af de 30 mål er lukket ind på udebane – så det er lidt svært overhovedet at tro, at gæsterne får noget som helst med hjem – ud over oplevelsen.

Hoffenheim – Mainz = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top