Nyhed

Søndagens belgiske Special Bonus fra Mesterskabs SLutspillet…

Her er det hjemmeholdet der har mest at spille for og som også skal vinde i dag, hvis de skal tro bare en smule på, at ende som mestre efter endt sæson. Vi tror ikke på at de ender som mestre, men vi er ret sikre på, at de vinder i dag.

Club Brügge – Anderlecht = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Club Brügge ligger nr. 2 i den belgiske Jupiler Leagues Slutspil og har 6 point op til Gent på 1. pladsen. Så skal det lykkedes for Club Brügge at vinde mesterskabet, så kan de ikke tillade sig at smide point i dette opgør.

Men det er der heller ikke så store chancer for, da både form og spillested absolut er en fordel for hjemmeholdet. De 2 kampe i slutspillet som Club Brügge har spillet, har efterladt en score på 7-0 og 2 sejre. Den 3 kommer i dag.

*

Anderlecht har fået 1 point i slutspillets første 4 runder og en score på 3-8. Der er også 6 point her, op til den sidste sjove placering. Men med den form og styrke de har vist på det seneste, er der ingen der tror på dette.

Det virker faktisk som om at spillerne heller ikke selv gør, da de sådan set fra slutspillet start, har hængt gevaldigt med klarinetten. Det var lige som om, at luften gik af ballonen, da de endeligt havde reddet sig med her.

Der er stadig ikke kommet luft i ballonen efterfølgende og vi er ret sikre på, at de taber med indtil flere mål i dag.. Vi spiller dog bare lige på for at være helt sikre.

Club Brügge – Anderlecht = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top