Sikre

Søndagens Belgiske Sikre anbefaling…

I den belgiske Jupiler League, skal de til at opstarte slutspillet, for de 4 mandskaber der er med i kampen om det endelige mesterskab. Og her er alle hold igen i spil, da alle starter med 0 point og skal møde hinanden af 2 omgange. Så ingen kan spå om den belgiske mester endnu, da dette er første runde i slutspillet.

Club Brügge – Anderlecht = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Club Brügge er i fin form og sparede endda nogle spillere, i de sidste par runder før dette mesterskabs slutspil. Kampen spilles hjemme på Jan Breydel Stadion, hvor Club Brügge naturligvis er stærkest. Dog har de ikke været helt så prangende hjemme på Jan Breydel Stadion, som de plejer – men helt skidt har det aldrig været. Senest da dagens gæster var på besøg, endte det med en sejr på 3-0 til Club Brügge.

I det hele taget har dagens gæster det tungt med at spille på Jan Breydel Stadion. Kun 1 gang ud af deres 8 indbyrdes møder, har Club Brügge tabt til dagens gæster, så Club Brügge har som regel et godt tag på Anderelcht, når de gæster Jan Breydel Stadion. Det er vi ret sikre på, at de også vil have i dag og vinder med mindst 2 mål.

*

Anderlecht kom med ind i slutspillet via deres 3 plads. Dog var de hele 18 point efter dagens hjemmehold, så de er ikke umiddelbart udråbt som favoritter til at vinde det samlede mesterskab. Men bolden er rund og meget kan ske i fodbold – men det har vi ikke fidus til at tro på i dag. dertil er der alt for stor klasseforskel på de 2 mandskaber.

Anderlevht har dog et af de bedre udehold i den bedste belgiske række i denne sæson og sluttede da også sæsonen af med 6 udekampe uden nederlag, hvor af de 4 blev vundet. Så Anderlecht er slet ikke så ringe på udebane – når det er mod de jævne mandskaber – men når de møder mandskaber som dagens hjemmehold – så kommer de hurtigt til kort. Anderlecht taber til et OK odds.

Club Brügge – Anderlecht = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top