Frække

Søndagens belgiske Landskamps Frækkert…

Så har vi taget et kig på den gruppe som vores eget landshold deltager i. Det er de 2 landshold som topper gruppen der her tørner sammen. Gruppen er meget tæt og der er faktisk 3 lande, inklusiv Danmark, der kan ende som vindere af gruppen.

Belgien – England = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Belgien topper Danmarks pulje med 9 point, efter 3 sejre og et nederlag til dagens gæster i England. Belgien har kun spillet et af deres 3 opgør hjemme, så de 2 sidste vil begge være i Belgien. Det ene mod England og det sidste mod Danmark. En sejr i dag vil nok betyde, at de vunder gruppen.

Om der vil være landsholdsudfordringer om Corvid er svært at sige, men der er ikke kommet meldinger ud på nuværende tidspunkt, der tyder på at Belgien ikke kan stille i stærkeste opstilling. Lykkedes det vil de i redaktionens øjne være bedre hjemme end England kan levere på udebane i denne periode.

*

England har brug for at vinde i Belgien, hvis de ønsker at vinde gruppen. En sejr vil så også betyde – hvis Danmark vinder over Island – at England og Danmark vil have 10 point og Belgien 9 point. Så derfor er en sejr nødvendig for England. Men de har skuffet en del på det sidste.

Nederlaget hjemme til Danmark var der ikke mange er havde troet og da de også spillede remis i Parken, fik de kun 1 ud af 6 mulige point. Da de spillede på Island fik de kun en smal sejr på 1-0, så der er udfordringer når England spiller på udebane. Vi tror helt klart ikke at de vinder – men måske kan redde sig en remis – men vi hælder nu til en hjemmesejr.

Belgien – England = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top