Nyhed

Søndagens belgiske Bonus fra Jupiler League…

Dagens “Bonus” anbefaling er hentet i den bedste belgiske liga Jupiler League, hvor det er 2 af kandidaterne til det endelige mesterskab, der her tørner sammen for første gang i sæsonen. 

St. Liege – KV Mechelen = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

St. Liege har mange jern i ilden. Torsdag spillede i EL hjemme mod Frankfurt, som de vandt med 2-1. Her kan de stadig nå at kvalificere sig i en ellers tæt gruppe. Deltagelsen har dog kostet en smule og St. Liege er nede med 6 point i forhold til topholdet Cl. Brügge.

Formen er fornuftig, uden at være prangende. Til gengæld virker de næsten altid prangende hjemme foran egne fans, hvor de har hentet 19 ud af 21 mulig point. Så hjemme foran egne fans gives der ingen gaver og næsten heller ingen point – sådan bliver det også i dag.

*

KV Mechelen ligger med som nr. 4, 2 placeringer under hjemmeholdet. En fornuftigt opsat sæson har bevirket, at KV Mechelen, trods lidt udfald, stadig er godt placeret i forhold til, når række opdeles i 2.

De spiller stort set lige godt ude og hjemme og hvis det ikke lige det var fordi, det er St. Liege der spiller hjemme – så havde vi ikke spillet på kampen. KV Mechelen vil give kamp til stregen og nederlag vil nok kun blive med en enkelt pind.

St. Liege – KV Mechelen = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top