Bonus

Søndagens belgiske Bonus fra Jupiler League…

Den belgiske liga er ved at sætte sig og de normale tendenser og målbare elementer, er også ved at indfinde sig. Vi glæder os til på redaktionen, at alle ligaer er kommet i gang og har spillet 3-4 runder – så har vi det rigtigt godt i maven hele tiden.

Kortrijk – Moucron = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Kortrijk er måske ikke sprunget ud af starthullerne i denne sæson, men har trods alt kun tabt 1 opgør efter de første 4. runder. De 3 øvrige kampe har givet 7 point, så Kortrijk er på dette tidspunkt oppe på en 4. plads. Det tror vi dog ikke holder i længden.

Kortrijk virker som om, at de er inde i en opbyggende fase og formen også er på vej i den samme retning. Kotrijk er normalt bedst hjemme og selv om deres 2 seje ikke er faldet hjemme på Guldensporen Stadion, så kommer den første helt sikkert i dag.

*

Mouscron har ikke haft en særlig god start på sæsonen og ligger da også nede som Sorteper i bunde med 2 point. De 2 point er faktisk hentet på udebane, men her har man nærmest også spillet med 11 mand på egen målstreg.

Det kan selvfølgelig ske igen i dag, men vi ser et hjemmehold der løfter sit spil for hver runde og det skaber ro og selvtillid. Det bliver et tæt opgør, men når Kortrijk har scoret deres mål, så vil Mouscron ikke kunne score selv og taber med en enkelt pind.

Kortrijk – Moucron = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top