Nyhed

Søndagen Special Bonus fra Egypten og ACN…

Vi smutter lige for en kort bemærkning ned til varmen i Afrika, hvor der i denne periode afholdes African Cup of Nations i Egypten. Derfor har Egypten naturligvis en hjemmebane fordel i deres kampe.

Uganda – Egypten = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som ny Kunde…

Uganda kan spille lidt frit i dette opgør, da de med 4 point og som nr. 2 i rækken, stort set har sikret sig videre avancement til slutspillet. Skulle de tabe i dag, skal Zimbabwe scorer mange mål i deres kamp.

Uganda vandt over Dr. Congo, hvilket var forventet, men Uganda’s landshold mangler stadig lige lidt, selv efter afrikanske forhold. I dag står de overfor et af de bedste hold fra kontinentet, da endda spiller på hjemmebane.

*

Egypten har vundet deres 2 første opgør mod hhv Zimbabwe og Dr. Congo og har stadig ikke lukket mål ind. Selv om Egypten ikke behøver at vinde kampe, så vil hjemmebanen alligevel animere dem til at gå på banen for at vinde.

Egypten har da også flere spillere der til dagligt huserer i Europa og den mest kendte er naturligvis Salah, der spiller i Liverpool. Han har da også scoret det ene af de 3 mål, som Egypten hr scoret indtil nu. Vi tror på sejr med mere end 1 mål.

Uganda – Egypten = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som ny Kunde…

To Top