Nyhed

Søndagen internationale UNL Bonus…

I dagens 2. anbefaling er vi lige hoppet et niveau ned og har fundet et opgør fra gruppe B niveau. Selv om det er landskamp og de kan være svære at spå om, så mener vi på redaktionen at der tydeligt forskel på de landsholds styrker – at vinderen er oplagt.

Nordirland – Østrig = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Nordirland formodes at være det svageste landshold i denne gruppe og ligger da også sidst efter de 2 første kampe. Scoreren hedder 2-6 med et nederlag og en remis som udbytte. De 2 kampe blev spillet hhv. ude og hjemme.

Det var i udekampen at Nordirland hentede en fin remis i Rumænien. men i det efterfølgende opgør hjemme, blev de sat til vægs af Norge med et nederlag på hele 1-5. Så hjemmebanen var ikke en fordel i det opgør.

Nu er Norge jo ikke blandt de store hold og et så stort nederlag var ikke godt for hverken selvtillid eller æren. I dette opgør vil man nok prøve at være en smule mere taktisk og disciplineret, men dagens gæster er endnu stærkere end Norge – så det ser svært ud for hjemmeholdet Nordirland.

*

Østrig tabte også hjemme og det var til Rumænien. Endda hjemme i alpelandet. Selv om Østrig sad på kampen, så tabte de alligevel med 2-3. Så de kan godt score mål – det er bare defensiven der skal balanceres bedre ud.

Rumænien spillede dog en rigtig god kamp og topper også gruppen indtil videre. I udekampen mod Norge vandt Østrig som forventet med cifrene 2-1 og var da også det bedste hold i kampen.

Det bliver tæt i gruppen og en sejr på udebane er nødvendig for Østrig hvis de skal tro på en mulig oprykning til niveau A. Østrig er det bedste landshold af disse 2 og bør vinde. Ja bolden er rund, men vi mener på redaktionen at den skal være firkantet hvis Nordirlands skal vinde.

Nordirland – Østrig = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top