Nyhed

Søndage UNL “Frækkert” på BettingNews…

Vi slutter også dagen af med et opgør fra UNL, hvor vi denne gang er hoppet ned i gruppe C – altså det niveau med holdene fra indrangeringen efter pads nr. 24 – så det er ikke toppen-af-poppen der her mødes.

Lithauen – Montenegro = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream på markedet…

Lithauen kommer nok heller aldrig ´til at ligge blandt de bedste hold i Europa, men derfor kan de sagtens kæmpe for både ære og fædreland. Og det var det de gjorde forleden, hvor de “næsten” fik et point, da de udlignede i minutterne før slutfløjt, i kampen mod Rumænien.

Men rumænerne vågnede op og scorede i ivertiden og hentede som forventet alle 3 point hjem til tabellen. Vi tror ikke at det bliver meget bedre mod gæsterne fra Mellemeuropa og ser endnu et nederlag i vente til Lithauen.

*

Montenegro er heller ikke noget at råbe hurra for, men de slår de ringere hold og spiller op med de lidt mere jævne hold. Senest da disse 2 hold mødtes i det første opgør i dette gruppespil, hentede Montenegro en sikker sejr på 2-0.

De har kun tabt 1 kamp ud af de seneste 5 udekampe og det var til Polen. De er noget bedre end Lithauen og derfor har vi svært ved at se et nederlag til gæsterne. En remis er en mulighed, men den gardering har vi undladt.

Lithauen – Montenegro = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEStream på markedet…

 

 

To Top