Nyhed

Sødagens Xtra “Bonus” spil fra Spanien…

Vi hopper ned i den bedste spanske række La Liga, hvor vi nok spiller imod en del “Bettere”, da vi ikke synes at det valgte opgør er så oplagt endda. Derfor er det i kategorien Xtra “Bonus”.

Betis – Ath. Bilbao = X2 = Odds 1,65
Spilet hvor du får dagens bedste tilbud som Ny kunde…

Betis er et glimrende hold, der ikke har fået helt den ønskede start på sæsonen. Men de har også en del jern i ilden, med deltagelse i både Europa League og La Liga. De slap dog godt fra deres første kamp i EL efter 0-0 hos Olympiakos.

Alligevel synes vi at ikke er der hvor de skal være endnu og spillet er heller ikke så flydende, som vi så i sidste sæson. Så de nye spillere er ikke kommet helt på plads i den nye sæson.

Ath. Bilbao er så heller ikke deres ønske modstandere hjemme på det lille intime Estadio Benito Villamarín i Sevilla. Kun 1 sejr i deres seneste 5 kampe her og de 3 af dem er endda tabt. 

*

Ath. Bilbao er kommet rigtigt godt fra land i La Liga, hvor de med en evt. sejr i dette opgør, kan krybe op og blande sig i toppen endda med en kamp i hånden. Så der er godt humør i Bilbao.

De har endnu ikke spillet på udebane i denne sæson, men i deres træningskampe vandt de stort set alle udekampe og her er tale om hold som Villarreal, Real Sociedad og Fiorentina mv.

Så de har bevist at de er gode på udebane og vi er af den overbevisning, at de også starter med at tage point på udebane i denne sæson, til trods for at det er hos den “lille” klub i Sevilla, Betis.

Betis – Ath. Bilbao = X2 = Odds 1,65
Spilet hvor du får dagens bedste tilbud som Ny kunde…

 

 

To Top