Sikre

Sødagens Sikre Premier League kamp…

Vi starter op hjemme hos Premier Leagues absolutte bedste hjemmehold, som godt nok har haft det lidt stramt – men er suveræne hjemme. At de får et odds på over 1,40 er jo helt vanvittigt – men TAK.

Liverpool – Wolves = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Liverpool var hel suveræne i sidste sæson, men er blevet mere menneskelige i denne. Der er allerede sat 9 point til og det har betydet at kampen i toppen er langt mere tæt og spændende. Men en ting har ikke ændret sig i denne sæson – det er styrken hjemme på Anfield Road.

Her er alt som det plejer. 5 kampe i Premier League og 5 sejre. Det er kun i CL at de måtte se sig besejret af Atalanta, elelrs har de været bundsolide hjemme. Dagens gæster kan ikke måle sig med Atalanta og vil følge samme skæbne som de øvrige gæster har fået.

*

Wolves er faktisk godt med fremme i denne sæson og det skyldes måske, at de ikke kom med gennem nåleøjet til EL. Det slid den turnering ville have givet, har de sparet og dermed mere overskud til PL. Placeringen som nr. 6 med 17 point er godkendt. Kun 4 point skiller dem fra topholdet Tottenham.

På udebane har de som dagens hjemmehold, haft nogle udfordringer. 5 gange har de spillet på udebane i Premier League og det er blevet til 2 nederlag og 3 sejre. Så noget kan de godt på fremmed græs. Men de har tabt ude til hold som Leicester og West Ham, som slet ikke har samme styrke hjemme som Liverpool. Sikker hjemmesejr.

Liverpool – Wolves = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top