Bonus

Skærtorsdags italienske “Special Bonus”…

Dagens “Special Bonus” er hentet i den næstbedste italienske række Serie B, hvor vi også syntes at der er et spil der er så oplagt, at det var i spil som dagens “Sikre”, men her blev en anden lige så sikker valgt.

Frosinone – Venezia = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du før markedets bedste LIVEStreams…

Frosinone ligger nr. 2, som er den ene af de 2 placeringer, der giver direkte oprykning til Serie A. Og det er specielt i kraft af deres gode hjemmebane Stadio Benito Stirpe, hvor de kun har tabt et opgør.

Selvom formen er lidt ujævn, giver vi dem alligevel så meget tiltro til en sejr her, netop grundet at kampen spilles hjemme på Stadio Benito Stirpe. Som rækkens næstmest scorende hold giver vi dem endda troen på en flermåls sejr, men spiller dog bare lige på.

*

Venezia er faktisk også i glimrende form i denne periode og ligger kun 6 point efter dagens hjemmehold, på 6. plads. Og det skyldes også deres store styrke hjemme. Men dette opgør er på udebane og her er det til at tale med.

Kun 3 sejre er det blevet til efter 15 kampe på fremmed græs. Den seneste ligger tilbage i november sidste år. Så vi tror ikke rigtigt på, at den store styrkeforskel der er grundet spillestedet vil være gavnligt for Venezia der taber med flere mål.

Frosinone – Venezia = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du før markedets bedste LIVEStreams…

To Top