Frække

Skærtorsdag’s “Frækkerten” fra League One…

Dagens sidste anbefaling fra de Påskeglade eksperter på redaktionen, er også hentet i den engelske League One, hvor vi har fundet et opgør, som vi syntes giver rigtig god mening og gode penge.

Gillingham FC – Milton Keynes = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den frækkeste Xtra Bonus at spille for…

Gillingham FC skal ikke tænke på oprykning og kan da heller ikke sige sig helt fri af nedrykning – men der er dog hele 9 point til fiaskoens mulighed – og det tror vi ikke sker.

Gillingham har ikke haft hjemmebanen Priestfield Stadium som en fæstning, men har dog kun 4 gange tabt, efter 17 hjemmekampe – det er næsten godkendt.

Dagens gæster har de et særligt godt tag på hjemme på Priestfield Stadium, hvor de ikke har tabt de 4 seneste kampe og fået point i de øvrige indbyrdes møder på Priestfield Stadium. Vi tror på endnu en sejr.

*

Milton Keynes skal stramme balderne hvis de ikke skal starte næste sæson i League Two. Som kun det næstbedste hold under stregen er de ret pressede, Men med kun 1 point op til redning og en masse mål, ser det bestemt ikke håbløst ud.

Men som de fleste andre hold der ligger i bunden af en række, er udebanestyrke som regel noget man ikke skal regne med og det samme gælder for Milton Keynes. Ikke en eneste sejr i deres 10 seneste udekampe i ligaen fortæller næsten alt.

Gillingham FC – Milton Keynes = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får den frækkeste Xtra Bonus at spille for…

To Top