Sikre

Skærtorsdagens “Sikre” vinder…

Så blev det Påske og her har det engelske fodboldforbund valgt at lægge nogle hele runder fra deres turneringer og det kan vi jo kun glædes over. Vi starter op i League One med en ren foræring. 

Blackburn – Bradford = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Blackburn styrer direkte mod Championship og har i en længere periode haft rækkens bedste formkurve. Kun 1 nederlag i deres seneste 10 ligakampe hjemme og ude, bevidner om stor stabilitet.

Ligeledes er de rækkens bedste hjemmehold efter de første 19 hjemmekampe er spillet, med kun 2 nederlag. å hjemme på Ewood Park er Blackburn ikke nemme at bide skeer med – og slet ikke i denne periode.

*

Bradford så længe ud til at skulle slås med om en oprykning, men har på det seneste sat en hel del dumme point til og det har sendt dem ned som nr. 10, dog kun med 4 point op til de festlige placeringer.

Formen er utrolig tyndslidt og selvom de var rimelige gode på fremmed græs i starten af sæsonen er det skiftet ud med næsten den rene elendighed. Kun 1 point i deres seneste 7 udekampe bevidner om et fald fra tinderne – vi tror ikke på dem i dag.

Blackburn – Bradford = 1 = Odds 1,40
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top