Nyhed

Skærtorsdagens Sikre spil fra Europa League…

Selv om det er Helligdag i Danmark denne traditionelle Skærtorsdag, betyder det ikke at man på internationalt niveau holder fri. Heldigvis for det, for så er der flere gode kampe at se – og naturligvis også at spille på.

Napoli – Arsenal = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Dagens Højeste Europa League Bonus…

Napoli skal indhente et 0-2 nederlag fra det første opgør, hvilket bestemt ikke er umuligt. Men der var nogle svaghedstegn rent defensivt, som ikke er normale hos et italiensk hold på det niveau.

Det tror vi ikke gentager sig hjemme på San Paulo i Napoli, hvor de er et habilt og stærkt mandskab. Kun Juventus har slået dem her, i alle turneringer, så vi tror ikke på et nederlag, men kun en sejr – om den så er stor nok vil tiden vise.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Arsenal skal bare op og score et mål, så kan det i den grad ødelægge festen for Napoli og størstedelen af de fans der er mødt frem. Man skal nok ikke forvente så mange engelske fans i Italien, da de stadig er ilde set i landet af mange fans.

Men Arsenal skal nok klare den er redaktionens vurdering. Det er sjældent at Napoli scorer 3 mål og så er det som regel mod et af de mindre hjemlige hold i Serie A. Det bliver tæt og hvem der ender me at gå videre er lige så tæt. Men var har faktisk en fidus til de engelske gæster – når kampen er færdigspillet.

Napoli – Arsenal = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Dagens Højeste Europa League Bonus…

To Top