Nyhed

Savnet har været stort…

Som alle andre blev både sportens verden og BettingNews ramt af Corvid-19. Ikke redaktionens medlemmer, men det grundlag vi arbejder ud fra – nemlig fodboldkampe fra det meste af verden.

Vi vil godt lige indledningsvis sige MANGE TAK for de mange mails og henvendelser der er indløbet den seneste uge. Det har været lidt overvældende og også vist, at der er en del der lader sig inspirere af vores analyser.

Vi er “sgu”, som alle andre, også lidt trætte af denne pandemi – men der er lys for enden af tunnellen – virker det som om. Der er i hvert fald flere lande der har eller påbegynder resterne af deres respektive turneringer – hvilket betyder, at der igen er kampe at finde på programmet.

På BettingNews arbejder vi lidt som de gør på Statens Serum’s Institut. Vi ser på data. Og med tanke på, at der ikke har været nogen kampe at trække data fra i en lang periode, så har vi på redaktionen ikke et tilpas grundlag for at en kompetent mening om kampene.

Vi har aldrig “gættet” os frem til noget og vi spiller selv på alle de kampe vi anbefaler – så på den måde er vi selv med i både gevinster og tab. Men nu hvor der så småt begynder at komme “data” – fra klubber og kampe – så vil vi bedre kunne analysere til forventede udfald.

Så vi er i fuld gang med at nørde, selv om der stadig ikke er så meget materiale at følge med i – men vi er lige så fulde af “gå-på-mod”, som alle andre Bettere efter denne lange periode uden bold.

Så følg med her og på vores Facebook side – så vil vi snarest være på banen.

To Top