Nyhed

Så er det ikk’ engang løgn…

Når man hører noget der lyder for godt til at være sandt – så er det som regel også tilfældet – troede vi på redaktionen. Men faktisk er vi blevet en smule klogere – og det deler vi gerne med andre.

Vi hørte om en der tjente lidt gode penge på at se video i 5 minutter (15 x 20. sekunder) hver dag…!!!!

Hvad er så gode penge – vi synes at lidt over kr. 1.000,- pr. måned til at starte med, er gode penge, bare for at glo lidt video i 5 minutter hver dag.

Det kan sgu’ da ikke være sandt og da slet ikke lovligt:

Jo faktisk er det helt lovligt, da der ikke er nogen der bliver snydt. Der er over 160.000 virksomheder som gerne vil vise deres videos, reklamer og websider og det betaler DE for – og er det DIG der ser dem, er det DIG der bliver betalt.

Bliver man rig af det:

Ikke lige med det samme men over tid kan man få opbygget et godt netværk af venner med mere, som alle tjener gode penge og det gavner alle. Men kan man som studerende opretholde en mindre løn, så slipper man for SU-lån og vil have et bedre liv mens man studerer. Og for en familie kan det også være et tiltrængt supplement.
Men det tager tid før man kan kalde sig rig, men de mest ihærdige og dem der har været med i nogle år, tjener faktisk en god direktørløn hver måned og så kan man i realiteten sidde og fede den.

Koster det penge – JA, det koster 50€ (kr. 350,-) og hver gang man investerer 50€ tjener man faktisk 60€ – så man kan IKKE tabe/miste sine penge.

Hvis man hjælper sine venner til at tjene penge på de samme videoer mv., så tjener man også lidt ekstra på det. Har man mange venner, så kan man faktisk ende med at tjene en god lille løn, der er mindst på niveau med en kassedame – helt uden at gøre andet end at se på video’er.

Læs mere og tilmeld dig HER – Det er HELT GRATIS at tilmelde sig
CVR = fødselsdato

Men som udgangspunkt er et supplement til SU’en, lommepengene eller den lille ekstra gave til fruen eller ungerne, jo meget god at tjene, ved KUN at bruge 5. minutter dagligt.

Du kan se meget mere HER – så du ved selvsyn kan se, at det ikke er svindel og humbug.

Selv EU og også den danske lovgivning, har godkendt denne forretningsmodel, da det er leverandørerne der betaler for at andre ser deres produkter. I stedet for, at det går et beløb til importører og alle andre mulig mellemled, så sælges disse produkter direkte fra producenten til kunden. Så det er det beløb som i stedet deles mellem dem der kigger på video.

Du er IKKE forpligtet til at købe nogen som helst produkter OVERHOVEDET.

Læs mere og tilmeld dig HER – Det er HELT GRATIS at tilmelde sig
CVR = fødselsdato

JA det lyder for godt til at være sandt – men på redaktionen er vi selv hoppet med på vognen og en af eksperterne tjener faktisk allerede 3€ om dagen – det svarer til 90€ om måneden – hvilket er lidt over kr. 500,-. Det er allerede efter den 1. måned. Andre ligger på ca. 3-400,- og det stiger stille og roligt måned for måned.

Når du tilmelder dig – skal du bruge henvisnings-ID, da man skal henvises af andre: 970.362.757
Det samme skal du selv gøre med DIT henvisnings-ID, når du giver fidusen videre til andre.

Læs mere og tilmeld dig HER – Det er HELT GRATIS at tilmelde sig
CVR = fødselsdato

HUSK – KUN hvis DU selv synes det er en god måde at tjene de ekstra skillinger på – så kan du med god samvittighed fortælle det til dine venner og familie – da du ved at de ikke bliver snydt, men vil takke dig for fidusen.

To Top