Frække

Portugals Lørdag’s Frækkert på BN…

Så er vi taget til den portugisiske del af den Iberiske halvø, som de deler med Spanien. Det er den bedte række Primeira Liga der lægger kamp til dagens “Frækkert” mellem 2 mandskaber der ikke ender i den sjove ende.

Nacional – Farense = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Nacional kæmper måske ikke mod nedrykning, men det er ikke mange runder siden at det var en del af hverdagen. Men en fornuftig periode i januar og februar har løftet dem op på en 9. plads. Så der er kun 4 pladser op til det sjove, men så skal de indhente 14 point og det tror vi ikke på.

Men nedrykningsstregen er faktisk nærmere, 7 point, så det er her fokus skal være indtil de har sikret sig yderligere. Begge dagens mandskaber er klart både bedst hjemme og afhængige af at de får mange point her. For på udebane er der ingen af de 2 mandskaber der er særligt meget bevendte.

*

Farense er faktisk et af rækkens ringeste mandskab på fremmed græs, hvor de efter 7 udekampe kun har fået 1 point. Så derfor er det også hjemme de skal stå stærkt for at overleve rækken. Men her kniber det også og derfor ligger Farense sidst i Primeira Liga, med kun 13 point for 17 kampe. 

Vi skal hele 5 runder tilbage for at finde en sejr og det var hjemme mod Gil Vincente, som også ligger i overhængende fare for nedrykning. De 4 efterfølgende kampe har kun givet 1 point – ude og hjemme. Vi tror simpelthen ikke på Farense når de spiller på udebane.

Nacional – Farense = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top