Bonus

Påske søndagens Bonus kamp fra England…

Dagens sidste opgør er fra den engelske Premier League, hvor vi mener at hjemmeholdet har smidt deres muligheder for, at slutte af med en fantastisk sæson og resultat. Bredden har været for lille og programmet har været tæt. Det har kostet hjemmeholdet fra en eller mulig succes.

Aston Villa – Fulham = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Aston Villa så længe ud til at skulle være med til at spille om de europæiske paceringer, men formen og luften er stille og roligt gået ud af ballonen. Kun 3 sejre i deres seneste 10 kampe betyder, at den sjove placering er spilelt ud af hænderne på dem. De er sådan set landet i ingenmandsland, hvor de hverken kan nå det ene eller andet. Så nu handler det kun om at slutte hæderligt af og så en så god placering. For placeringen har også noget med hvor mange penge de får fra TV rettighederne.

Hjejje på Villa Park har de slet ikke vist nogen særlig styrke i denne sæson. Kun 5 sejre efter 13 hjemmekampe er langt fra nok, hvis man har drømme om at nå noget stort. Heller ikke foran mål har Aston Villa været særligt overbevisende. Kun 39 mål og de 20 er faldet på Villa Park. De seneste 5 hjemmekampe har givet en score på 3-7, så det går kun en vej og det er ned af bakke. Vi tror ikke på at de sejre i dag.

*

Fulham ligger noget længere nede og kæmper for en regulær overlevelse. De er før denne runde placeret på den bedste plads under stregen, men den skal udskiftes med en over stregen. Men modsat de fleste mandskaber, så er Fulham ikke bedre hjemme end på fremmed græs. På hjemmebanen har de kun opnået 5 sejre og 17 point, og ude har fået de 16 point. Så de er ca. lige gode/ringe hjemme og ude.

Men i den seneste periode har de dog alligevel formået at få point med hjem fra de fleste udekampe. De seneste 8 har givet mindst det ene point og der er 2 sejre i mellem. Så de er ved at få et godt koncept skruet sammen på udebane og det kan de sagtens bruge i dag, mod et formsvagt hjemmehold. Ingen tvivl om, at Fulham burde være mest motiveret, da de har mest at spille for.

Aston Villa – Fulham = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top