Nyhed

Påske mandagens Special Bonus på BN…

Vi er taget et smut til den danske Superliga, hvor de formegentlige kommende danske mestre er på besøg i det Nordsjællandske, hos en klub som er næsten lige så upopulær his FCKs fans, som Brøndby IF. Men vi koncentrerer os om det der sker på banen.

FC Nordsjælland – FC København = 2 = Ods 2,00
Spillet hvor du kan spille via PayPal selvom du ikke er 18 år…

FC Nordsjælland kan i teorien stadig nå en 3. plads, men så skal man også til at tage sig sammen i det Norsjællandske. For det er ved at være sidste udkald, hvis klubben endnu engang skal hænge medaljer omkring halsen.

Formen har stort set været dalende fra første fløjt i Superligaen i 2019. Man kom ud af vinterperioden med lyn og torden, men på det sidste har det ikke lynet meget og især ikke foran mål.

Vi har ikke meget tro på en sejr, men FCN vil selvfølgelig spille deres bedste. Problemet er bare, at deres bedste ikke er godt nok i denne periode til, at få metal om halsen. De må nøjes med at glæde sig over, at de ikke skal spille med om nedrykning.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

FC København er nok de danske mestre anno 2018/2019. Det blev en realitet efter 3-0 sejren over de nærmeste rivaler fra FC Midtjylland. Men kender vi Ståle ret på redaktionen, så er der ingen kampe der må tabes, uagtet at mesterskabet er tæt på ar være hjemme.

Der udover har FC København udfordringer med netop dagens hjemmehold og ligeledes er det også et slags lille lokalopgør, da det er et rent sjællandsk opgør. Der er de mange fans der skal honoreres, så FC København vil selvfølgelig gå til denne kamp, som var det en hvilken som helst anden, indtil mesterskabet er endeligt i hus. Vi tror på endnu en sejr til hovedstadsklubben.

FC Nordsjælland – FC København = 2 = Ods 2,00
Spillet hvor du kan spille via PayPal selvom du ikke er 18 år…

To Top