Sikre

Påske Lørdagens Sikre valg på BN…

Så blev det lørdag og så er der igen kampe fra den bedste engelske række på programmet. fredagskampen blev flyttet grundet den var for tæt på den seneste landskamp for en del spillere og det hensyn tager man ofte i England – hvilket man ikke altid har forstået i DBU. Vi har kastet os over et topopgør, selv om mesterskabet ser ud til at ende hos dagens gæster. Men så længe der er liv, er der håb…

Leicester – Manchester City = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Leicester har en femragende hjemmebane, det mærkede Manchester City, da de var forbi i Fa Cup’en. Her vandt Schmeichel og Co. med 3-1 og er derfor videre til Semifinalerne. Leicester har som dagens gæster et hav af landsholds spillere, så de er ikke helt så friske som et hold, hvor der er få. Enkelte kan have spillet op til hele 3 kampe og står god er bredden ikke i Leicester. 

Så trætheden og sliddet har meget at sige og især når vi er i denne del af sæsonen. Det kan være et stort puslespil for den enkelte træner og også nogen gange et lotteri. Men selvfølgelig skal Leicester nok finde frem til en stærk opstilling, men det til trods, så mener vi at de må bøje sig for overmagten, fra den anden klub i Manchester der spiller i lyseblåt. Vi tror at begge hold vils core, men at gæsterne score mindst 1 mere end hjemmeholdet.

*

Manchester City har stort set ikke andet landsholdsspillere i truppen, blandt de mest brugte spillere. Så de vil være lidt slidte. Men Guardiola har indtil nu formået at afstemme slidtagen på spillerne og stadig få dem til at yde optimalt. Det tror vi også vil være tilfældet i dette opgør. Der ud over er Manchester City også et bedre hold – mand for mand – når ser ned over begge klubbers trupper.

Selvføælge bliver Guardiola nød tila t prioritere, da City er med over det hele endnu. Både Champions League og i FA Cup’en. Med et forspring på hele 14 point ned til nr. 2 United, kan han tillade sig at smide nogle point hist og her. Men det er bare ikke den indstilling Guardiola har – han sætter et hold han forventer vinder og det sker også i dag.

Leicester – Manchester City = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top