Frække

Onsdags Frækkert’en fra UEFA Nations League…

Så er vi ved at være ved vejs ende med UEFA Nations League i denne omgang – og så går turen tilbage til de normale turneringskamp og Champions League og Europa League. Så nogle hold har et virkelig stramt program i den næste periode. Men vi gør lige UNL færdigt for denne omgang først.

Italien – Holland = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Italien stod lavt og spillede måske en smule for defensivt mod Polen, som de mødte i deres eneste kamp. Men det var på udebane og her kan de være tilbøjelige til at være en smule for afventende. Kampen endte da også 0-0, da Polen også spillede med stor forsigtighed.

Vi tror ikke at dette opgør bliver lige så kedeligt, selv om gæsterne nok ikke starter med at sprudle og komme frem af. Men det forventer vi at Italien gør, da de går efter at vinde hver eneste hjemmekamp. De slog Holland på udebane med 1-0 og det samme resultat i dette opgør ville ikke overraske os på redaktionen.

*

Holland har et godt hold, men de virker til at mangle en smule mod. Seneste kamp, også på udebane, mod Herzegovina var de tunge og havde ikke den samme hurtige boldomgang, som vi ved de kan lægge for dagen. Holland spiller med de stort de samme spillere, som de har haft succes med i sidste sæson.

Lodeweges blev sat fra bestalingen som landstræner, trods gode resultater. De 2 seneste opgør har det været Frank de Boer der har stået bag rorpinden for Holland og et opgør er tabt og et er endt remis. Måske er det her en del af forklaringen ligger, selv om et trænerskifte skulle skabe den modsatte effekt.

Italien – Holland = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top