Frække

Onsdag’s Frækkerten fra UEFA Nations League…

I dagens sidste anbefaling går vi efter et lidt satset spil, uden det er at spille med hovedet under armen. Men vi mener bare, at dagens gæstende landshold har bevist, at de er bedre end alle de andre hold i gruppen. Det kan man også se ved, at de allerede har sikret sig oprykning til niveau A.

Israel – Skotland = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Israel ligger næstsidst, med kun et point ned til Slovakiet og dermed er nedrykkeren i gruppen stadig ikke fundet. Så skal Israel selv afgøre det, er det nødvendigt med en sejr i dette opgør. Men de tidligere hjemmekampe har ikke givet mange point.

2 kampe har 1 point, da Israel tabte til Tjekkiet og spillede remis mod Slovakiet. Så vi tror helt klart ikke på israelerne i dag, mod gruppens stærkeste hold. Skulle Slovakiet spille remis, klare Israel stadig frisag, da de de er bedst indbyrdes i forhold til Slovakiet. Israelerne vil selvfølgelig prøve på at vinde, men det tror vi bare ikke på.

*

Skotland missede den sikre oprykning, da de tabte med 0-1 i Slovakiet. Ingen tvivl om, at skotterne var bedst og mest dominerende – men de kendte ikke deres besøgelsestid, når de havde chancen. Men de får endnu en chance til at vinde gruppen.

Men det kræver utvivlsomt en sejr, da vi forventer at Tjekkiet slår slovakkerne hjemme. Skotterne spillede remis i det første indbyrdes opgør hjemme, men der var også en masse Corvid-19 ballade. I dag er de mere på plads og det er anden kamp i landskamsugen. Vi tror på en smal sejr skotterne efter et tæt opgør.

Israel – Skotland = 2 = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top