Frække

Onsdags Frækkert’en fra Skotland…

Vi slutter af i Skotland, som er lukket fuldstændigt ned grundet Corona. Men også deres professionelle sportsgrene har fået lov at fortsætte, så længde det gøres uden fans på lægterne og efter nogle strenge protokoller. Men det giver så os Bettere nogle muligheder for at tjene penge.

Livingston – Aberdeen = 1 = Odds 2,60
Spilet hvor du får dagens Højeste Odds…

Livingston er normalt ikke et mandskab der spiller med i toppen af den skotske Premiership. Sådan så det heller ikke ud i starten af sæsonen, der var præget af flere nederlag end sejre. Men så tog fanden ved dem i midten af november og han har stadig godt fat. Kun 1 nederlag i de seneste 10 kampe.

De 9 andre er endt med en sejr, så det betyder selvfølgelig at Livingston er kravlet langt op i tabellen. Så langt op, at det formentlig har sikret sig deltagelse i Mesterskabs slutspillet i stedet for nedrykningens ditto. De ridder videre på den bølge de har surfet på i lang tid.

*

Aberdeen virker til at være gået i stå, efter de havde sikret sig deltagelse i Mesterskabs slutspillet. Der er blevet sat point til mod hold der er i elendig form som og det kan man ikke sige om dagens gæster. 

I forvejen er styrken på fremmed græs ikke prangende, selv om der kun er kommet et nederlag ind på kontoen. Det var da Aberdeen var en tur i Glasgow og tabte med hele 0-4. Livingston er måske ikke lige stærke som Rangers, men i denne periode er de rigtig svære og en tand for svære for Aberdeen.

Livingston – Aberdeen = 1 = Odds 2,60
Spilet hvor du får dagens Højeste Odds…

To Top