Nyhed

Onsdags Frækkerten fra Premier League…

Vi slutter denne onsdag af med et opgør mellem 2 mandskaber, hvis form ligger til den rigtige gode side i den engelske Premier League. Dog er det udeholdet der har brug for en sejr, hvis de skal holde sig inden for CL pladserne.

Wolverhampton – Arsenal = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Wolverhampton har haft en godkendt sæson og ligger pt. nr. 10 i tabellen. De har været i stand til at bygge på gennem hele sæsonen og har stort set haft en stigende formkurve siden starten.

I denne periode kører næsten alting for dem. De røg ganske vidt ud af FA Cup’em i Semifinalen til Watford, men det har ikke præget deres form eller selvtillid.

Wolverhampton har slået hold som Manchester Utd 2 x, Liverpool og Chelsea. Så de kan sagtens lege med når de store hold gæster hjemmebanen. I dag er det igen et af de store hold, som i denne periode er ved at være godt slidte.

*

Arsenal har været spædt op i den seneste periode og er nu begyndt at betale prisen for de mange turneringer og kampe der deltager i. De slog italienske Napoli ud af EL, hvilket er en rigtig flot præstation, men tabte så efterfølgende hjemme til Crystal Palace i PL.

Selvfølgelig vil de gerne gå hele vejen i EL, men de har også stadig muligheden for at snuppe en CL plads, da Chelsea har sat 5 point til i den seneste periode og Arsenal har derfor kun 1 point op til den sidste plads.

Der er også en del skader på holdet. Selvfølgelig er truppen bred og kompetent, men men sliddet er begyndt at kunne ses på spillerne. Man skal huske at mange af dem også spiller landskampe. Vi tror heller ikke på dem i dagens udekamp mod et super godt hjemmehold.

Wolverhampton – Arsenal = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top