Frække

Onsdag’s Frækkert’en fra Premier League…

Det bliver spændende at se om dagens gæster på Bramall Lane formår at fastholde presset på de placeringer, der giver adgang til europæisk deltagelse i næste sæson. Og gæsterne er blandt PLs bedste på udebane.

Sheffield Utd. – Wolves = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får de HØJESTE Odds at spille på…

Sheffield Utd. er heller ikke så ringe på udebane, men er et noget mere jævnt hold når det kommer til, at spille foran egne fans. Sheffield Utd. er ikke i nærheden af at ryge ud – men til gengæld heller ikke i nærheden af noget op i tabellen.

De ligger som et jævnt midterhold, hvilket vi fornemmer at de er ganske godt tilfredse med, efter oprykningen sidste sommer. De er placeret som de sidste hold i den bedste halvdel, som er en 10. plads. De ryger nok en anelse længere ned, da det er nogle skrappe hold de står overfor i slutfasen. Selv om de er hjemme, så er gæsterne lige i et gear højere.

*

Wolves er Premier League 3. bedste mandskab på udebane og har det fint med at det er modstanderne der har bolden. De har faktisk fået 2 point mere på udebane end hjemme. Det har indtil videre placeret dem på en 6. plads, som er pladsen lige udenfor porten til Europa. 

Formen er pt Premier Leagues bedste, med 13 point i deres seneste 5 kampe. 3 af dem på udebane, som alle gav en sejr. Den ene var bl.a over Tottenham. Vi er ret overbeviste om, at Wolves fastholder den gode form og løber henover Sheffeild Utd. og vinder.

Sheffield Utd. – Wolves = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du altid får de HØJESTE Odds at spille på…

To Top