Frække

Onsdags “Frækkerten” fra panelet på BN…

Dagens “Frækkert” er hentet i den hjemlige turnering, hvor det er landets næstbedste række der lægger kamp til dette forslag – og vi syntes både at Odds’et er godt og det valgte udfald ligger lige for.

HB Køge  – FC Roskilde = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får den Bedste KundeService på markedet…

HB Køge har faktisk haft en glimrende sæson og har kun tabt 2 kampe, efter de første 11. runder af den danske 1. Division er afviklet. Det var hjemme mod topholdet Vejle i starten af sæsonen og ude mod Thisted, for 5 uger siden.

Så det er et formstærkt mandskab der tager imod FC Roskilde hjemme på Herfølge Stadion og vi skal hele 6 møder tilbage for, at finde den seneste sejr til gæsterne. Vi tror på endnu en hjemmesejr til til HB Køge.

*

FC Roskilde satsede de to seneste sæsoner, med erfarne spillere fra højere niveau – men den investering er ikke lykkedes, og nu er truppen ikke helt den samme som mere.

FC Roskilde vandt godt nok den seneste kamp hjemme mod FC Nykøbing, men de også rimelig tamme og ligger næstsidst. FC Roskilde ligger dog kun på pladsen over, så den sejr kan ikke bruges som sammenligning til dette opgør, som vi er sikre på, at de taber.

HB Køge  – FC Roskilde = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får den Bedste KundeService på markedet…

To Top