Frække

Onsdags “Frækkerten” fra Frankrig…

Som overskriften indikerer, er dagens “Frækkert” hentet i den bedste franske række Ligue 1, hvor et af sidste års tophold i denne sæson, har skuffet både sig selv og sine fans – og vi tror at det fortsætter i aften.

Toulouse – Nice = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får markedets Bedste Kundeservice…

Toulouse har ikke haft en super sæson, men ligger i midten af række med 18 point, som er 2 point mere end dagens gæster fra Nice. 11 af Toulouse 15 point er hentet hjemme på Stadium Municipal og vi forventer igen i aften point på kontoen.

Formen er måske ikke prangende, men de har kun tabt et enkelt opgør på Stadium Municipal i denne sæson og det var mod Bordeaux. De hold Toulouse har fået point imod er alle bedre end dagens gæster på udebane.

*

Og det er heller ikke svært at være bedre end Nice på udebane. De er i denne sæson rækkens næst ringeste mandskab, med kun 4 point efter 6 kampe. Scoren hedder 4-12.

Det er tydelig at se og konstatere, at Europa League deltagelsen koster på den hjemlige front når det kommer til point. Men ikke kun på point siden koster det, for Nice har en alenlang skadesliste til denne kamp, så det koster også på mandskabet.

Vi tror ikke på dem med tanke på deres skadessituation og med kun 4 point i 6 kampe, så er de heller ikke dygtige til at spille på fremmed græs i denne sæson. Så vi sætter vores lidt til, at hjemmeholdet henter alle 3 point.

Toulouse – Nice = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får markedets Bedste Kundeservice…

To Top