Nyhed

Onsdags Frækkerten fra Englands Championship…

Onsdagens Frækkert er hentet i Englands Championship, som er svaret på deres næstbedste række i landet. Vi har fået en fidus til gæsterne, med både mange danske spillere og en dansk manager. De har rigtigt meget at byde på, især på udebane.

Blackburn – Brentford = 2 = Odds 2,50
Her får du dagens Højeste Bonus som NY bruger på 1.000,- plus det løse…

Blackburn er inde i en meget ujævn periode og har kun vundet 3 kampe i deres 10 seneste optrædender. Senest i weekenden var de tæt på at sætte en føring over styr, men sikrede sig sejren kort før tid.

Selv om det er hjemme på Ewood Park de skal spille, så lukker de alt for mange mål ind. 10 mål i 9 kampe er faktisk meget og det ser ikke ud til at ændre sig. I dag kommer der en gæstende hold på besøg, der godt kender vejen til målet.

*

Brentford er igen ved at få form mæssig fodfæste og vandt senest en af de sjældne hjemmesejre i London. Det var kun deres 3 i sæsonen, men med en stigende formkurve var det forventet. Men de er stadig blandt de svageste hjemmehold i Championship.

Ude er det noget bedre. Her har de vundet 5 ud af 9. De øvrige 4 er tabt, så de spiller meget alt eller intet. Men det er fordi de spiller meget på omstillinger ude. Hjemme vil de gerne have bolde, men er ikke dygige nok til det endnu – men omstillingsspillet behsersker de. Vi er ret sikre på at de vinder i dag – igen.

Blackburn – Brentford = 2 = Odds 2,50
Her får du dagens Højeste Bonus som NY bruger på 1.000,- plus det løse…

To Top