Frække

Onsdag’s Frækkerten fra Englands Championship..

I dagens sidste anbefaling ved vi godt, at vi måske ikke får alle med på vores idéer og tanker. Men vi har nørdet opgøret og vores mavefornemmelse sig os, at hjemmeholdet ikke får point i dag.

Preston – QPR = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Preston er ikke et specielt stærkt hjemmehold, med kun 4 sejre og 2 gange remis, efter de første 15 hjemmekampe. Scoren er også negativ og lyder på 11-16. Så preston har ikke i denne sæson vist, at man skal frygte at tage til byen og spille mod dem.

Der udover er formen ikke ret god og det virker ikke til, at der er nogen ændringer på vej på den front. Så med en ringe form og en hjemmebane der ikke henter ret mange point, så har vi ikke meget fidus til Preston i dag. Senst gæsterne var på besøg, hentede de også en 3-1 sejr.

*

QPR faktisk blandt de mest formstærke mandskaber i Championship og har sejret 6 gange i de seneste 7 kampe. 3 af sejrene er hentet på udebane mod mandskaber, der er i bedre form en dagens modstander. Det er ike fordi det har været store sejre, men sejre, hvor der i de fleste tilfælde blev holdt rent bur.

Kun1 mål er gået ind i de 3 seneste udekampe, hvilket tyder på en kontrolleret defensiv – opfulgt af en balanceret offensiv. Så vi forventer en smal sejr på 1-0 faktisk og endnu 3 point til dagens gæster. En sejr i dag vil også betyde, at QPR smutter forbi hjemmeholdet i tabellen. En remis kan ikke udelukkes, men vi tror på alle 3 point til QPR – men på ingen måde tror vi på et nederlag.

Preston – QPR = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top