Frække

Onsdag’s Frækkerten fra CL kvalifikationen…

Vi slutter også i Champions League kvalen denne onsdag, hvor det er Danmark repræsentant der står for skud og skal kæmpe om, at gå videre. Hvis Danmark skal samle nok “klub point” sammen, er det vigtigt at danskerne går videre – og vi tror faktisk de har en chance.

FC Midtjylland – Young Boys = 1 = 2,65
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

FC Midtjylland viste rigtig flot taktisk forståelse i deres første opgør i kvalifikationen, som blev spillet på udebane i Bulgarien. Her hentede FCM en sejr på 1-0 over Ludogorets, som helt klart er et ganske habilt mandskab. Men FCM viste international klasse og spillede koncentrerede i alle 90 minutter.

Men deres fokus manglede i årest første Superliga opgør på udebane mod SønderjyskE, hvor FCM tabte med 0-2. Tankerne var nok rettet mod dette opgør, som vil blive en svær størrelse og vil betyde så meget for klubben. For det mandskab der går videre herfra, er sikret en plads ELs gruppespil. Vi ved at det er et frækt spil, men vi tror faktisk på det danske mandskab.

*

Young Boys er som FCM ikke komme rigtigt i gang med deres turnering. Som i Danmark og den første runde er stadig ikke spillet, men der har været lidt CUP kampe at øve sig på. Bl.a slog de Basel ud af samme, med en 2-1 sejr. Men vi ved også at de er ganske habile på en fodboldbane. De spillede mod islandske Klaksvik i deres første kamp, som de vandt med 3-1.

Det er selvfølgelig en alt eller intet kamp for begge mandskaber og der er rigtigt mange penge på spil, hvis man går videre. Vi vurderer, at den manglende kampform og udebanen vil gavne hjemmeholdet FCM en smule. Men det vil blive en tæt kamp, hvor begge mandskaber passer på hinanden og spiller kontrolleret.

FC Midtjylland – Young Boys = 1 = 2,65
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top