Frække

Onsdags Frækkerten fra CL Kvalen…

Den sidste anbefaling denne onsdag er også fra Champions League kvalen. Her har vi ingen tro på, at nogle af disse mandskaber vil ende i gruppespillet – og det ville nok overraske de fleste hvis et af dem gjorde det.

Dynamo Brest – Sarajevo = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Dynamo Brest overraskede os noget på redaktionen, da de smed FC Astana på porten med en sejr på 6-3. Så ingen tvivl om, at de hjemme på Complex Brestskiy i Brest, er et rigtigt godt fungerende mandskab. 

De er selvfølgelig ikke blevet ringere i den mellemliggende periode og den sejr må have givet en masse selvtillid og tro på egne evner. Ingen tvivl om, at hjemmebanen er til fordel for Brest og havde det været i Bosnien kampen var blevet spillet, så ville vi ikke have haft samme tiltro til Brest.

*

Sarajevo er nok hjemme næsten på højde med Brest, men vi mener at de er lige en tak bag efter dagens hjemmehold på en neutral bane. At de så skal møde dem på udebane og der kun er den ene chance, er nok lidt ærgerligt set fra Sarajevo’s side. 

Men det er sådan at kvalifikationen er indrettet i år, grundet CORVID-19 – og så gælder det om at slå til på dagen, når chancen er der. Vi tror bare ikke at Sarajevo har det der skal til på udebane til at gå videre til næste runde. De vil nok stå meget defensivt og håbe på kontra, men Brest er gode foran modstandernes mål.

Dynamo Brest – Sarajevo = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top