Bonus

Onsdag’s Bonussen fra Sverige Allsvenskan…

I Sverige har de fået godt gang i turneringen og igen skuffer et af de tidligere storhold der fans. Vi ser dog en stor mulighed i dag for, at hovedstads klubben igen kan få deres fans op af stolene og give dem en god oplevelse og 3 point.

IFK Göteborg – Helsingborg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

IFK Göteborg har kun fået 8 point i de 7 første runder af denne sæsons Allsvenskan og det er langt fra hvad de selv er tilfredse med. Deres tidligere ellers stå stærke hjemmebane har vist sig at have flere svage områder og i denne sæson er der allerede smidt 2 kampe på gulvet.

I dag er dog en opgave der burde være til at have med at gøre. Det gæstende mandskab er kendt for en fornuftig hjemmebane og en elendig udebane statistik- og spillet er der efter. De seneste 10 møder har give 9 sejre og en enkelt remis – det ender også med en sejr i dag.

*

Helsingborg er vandt til at kæmpe i bunden, men plejer at lægger godt ud – for så at fire ned gennem rækken i løbet af sæsonen. Men deres normale hjemmebanestyrke og den gode sæson start, er udeblevet i denne sæson. Så at Helsingborg allerede ligger sidst efter de første 7. runder, tegner ikke godt.

Kun 1 sejr har´det lykkedes Helsingborg at inddrive indtil videre og 2 gange remis. Scoreren hedder 4-11, så det virker allerede op af bakke før sæsonen sådan for alvor er kommet i gang. Der er dog stadig langt til sidste slutfløjt, så meget kan nå at ændres – men ikke ti i dag. Sikkert nderlag.

IFK Göteborg – Helsingborg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top